Ngawis, Karangmaja, Gunungkidul

désa ing Indonésia

Ngawis iku désa ing Kacamatan Karangmaja, Kabupatèn Gunungkidul, Daerah Istimewa Yogyakarta.[1]

Ngawis
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiNgawis
Ngawis kapernah ing Kabupatèn Gunungkidul
Ngawis
Ngawis
Ngawis kapernah ing Ngayogyakarta
Ngawis
Ngawis
Ngawis kapernah ing Indonésia
Ngawis
Ngawis
Koordhinat: 7°55′51″S 110°40′00″E / 7.9307°S 110.66673°E / -7.9307; 110.66673Koordhinat: 7°55′51″S 110°40′00″E / 7.9307°S 110.66673°E / -7.9307; 110.66673
Nagara Indonésia
ProvinsiDaerah Istimewa Yogyakarta
KabupatènGunungkidul
KacamatanKarangmaja
Kodhe laladan
administrasi
34.03.09.2008

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)