Ngemplak, Kalikotès, Klathèn

Ngemplak iku désa ing Kacamatan Kalikotès, Kabupatèn Klathèn, Jawa Tengah.[1]

Ngemplak
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiNgemplak
Ngemplak kapernah ing Kabupatèn Klathèn
Ngemplak
Ngemplak
Ngemplak kapernah ing Jawa Tengah
Ngemplak
Ngemplak
Ngemplak kapernah ing Indonésia
Ngemplak
Ngemplak
Koordhinat: 7°44′00″S 110°37′30″E / 7.73332°S 110.62495°E / -7.73332; 110.62495Koordhinat: 7°44′00″S 110°37′30″E / 7.73332°S 110.62495°E / -7.73332; 110.62495
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènKlathèn
KacamatanKalikotès
Kodhe laladan
administrasi
33.10.23.2002

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)