Ngrambé, Ngawi

kacamatan ing Kabupatèn Ngawi, Indonésia
(Kaelih saka Ngrambe, Ngawi)

Ngrambé iku kacamatan ing Kabupatèn Ngawi.[1]

Ngrambé
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiNgrambe
Ngrambé kapernah ing Jawa Wétan
Ngrambé
Ngrambé
Ngrambé kapernah ing Indonésia
Ngrambé
Ngrambé
Koordhinat: 7°30′16″S 111°13′02″E / 7.50447°S 111.21709°E / -7.50447; 111.21709Koordhinat: 7°30′16″S 111°13′02″E / 7.50447°S 111.21709°E / -7.50447; 111.21709
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènNgawi
Kodhe laladan
administrasi
35.21.02

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31.