Ngrundhul, Kebonarum, Klathèn

désa ing Indonésia

Ngrundhul iku désa ing Kacamatan Kebonarum, Kabupatèn Klathèn, Jawa Tengah.[1]

Ngrundhul
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiNgrundul
Ngrundhul kapernah ing Kabupatèn Klathèn
Ngrundhul
Ngrundhul
Ngrundhul kapernah ing Jawa Tengah
Ngrundhul
Ngrundhul
Ngrundhul kapernah ing Indonésia
Ngrundhul
Ngrundhul
Koordhinat: 7°41′32″S 110°34′24″E / 7.69224°S 110.57336°E / -7.69224; 110.57336Koordhinat: 7°41′32″S 110°34′24″E / 7.69224°S 110.57336°E / -7.69224; 110.57336
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènKlathèn
KacamatanKebonarum
Kodhe laladan
administrasi
33.10.07.2004

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)