Tuduhaké menu pokok
Sudut kutha Novara

Novara iku kutha ing Italia. Dunungé ing pérangan lor, ya iku ing region Piedmont, Italia lan kutha paling padhet kaloro ing region iki sawisé Torino. Taun 2006, kutha iki sing ndunungi 102.846 jiwa sajeroning wewengkon kang ambané 103 km². Kutha iki nduwé angka kapadhetan sing ndunungi 990 jiwa/km². Kutha iki minangka kutha krajan Provinsi Novara.

Arsitektur & panggonan wigatiBesut

Kutha kembarBesut

Pranala njabaBesut