Nubia.

Nubia (uniné /ˈnjuːbiə/) ya iku panggonan ing Mesir kidul sadawané kali Nil, lan saiki ana ing Sudan lor. Akèh saka wewengkon Nubia manggon ing Sudan lan sapérangan ing Mesir. Ing jaman kuna, Nubia dadi kerajan independen[1].

Cathetan sikilBesut

  1. Nubia (kaunduh 21/10/2012)

Pranala njabaBesut