Padhas, Ngawi

kacamatan ing Kabupatèn Ngawi, Indonésia
(Kaelih saka Padas, Ngawi)

Padhas iku kacamatan ing Kabupatèn Ngawi.[1]

Padhas
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiPadas
Padhas kapernah ing Jawa Wétan
Padhas
Padhas
Padhas kapernah ing Indonésia
Padhas
Padhas
Koordhinat: 7°26′54″S 111°31′44″E / 7.44842°S 111.52877°E / -7.44842; 111.52877Koordhinat: 7°26′54″S 111°31′44″E / 7.44842°S 111.52877°E / -7.44842; 111.52877
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènNgawi
Kodhe laladan
administrasi
35.21.08

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31.