Pakal, Kutha Surabaya

kacamatan ing Kutha Surabaya, Indonésia
(Kaelih saka Pakal, Surabaya)

Pakal iku kacamatan ing Kutha Surabaya. Kecamatan niki wewatesan karo Kabupatèn Gresik ing kulon.[1]

Pakal
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiPakal
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KuthaSurabaya
Kodhe laladan
administrasi
35.78.30

PamaréntahanBesut

Kecamatan Pakal dumadi saka 4 kelurahan. Kelurahan-kelurahan ing Kecamatan Pakal yaiku:

  1. Kelurahan Pakal
  2. Kelurahan Babat Jerawat
  3. Kelurahan Sumberejo
  4. Kelurahan Benowo

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)