Pakèl, Tulungagung

kacamatan ing Kabupatèn Tulungagung, Indonésia
(Kaelih saka Pakel, Tulungagung)

Pakèl iku kacamatan ing Kabupatèn Tulungagung.[1]

Pakèl
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiPakel
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia East Java" does not exist.
Koordhinat: 8°09′07″S 111°49′48″E / 8.15205°S 111.82998°E / -8.15205; 111.82998Koordhinat: 8°09′07″S 111°49′48″E / 8.15205°S 111.82998°E / -8.15205; 111.82998
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènTulungagung
Kodhe laladan
administrasi
35.04.18

Réferènsi

besut
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.