Paliyan, Gunungkidul

kacamatan ing Kabupatèn Gunung Kidul, Indonésia

Paliyan iku kacamatan ing Kabupatèn Gunungkidul.[1]

Paliyan
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiPaliyan
Paliyan kapernah ing Ngayogyakarta
Paliyan
Paliyan
Paliyan kapernah ing Indonésia
Paliyan
Paliyan
Koordhinat: 7°57′44″S 110°14′26″E / 7.96223°S 110.24048°E / -7.96223; 110.24048Koordhinat: 7°57′44″S 110°14′26″E / 7.96223°S 110.24048°E / -7.96223; 110.24048
Nagara Indonésia
ProvinsiDaerah Istimewa Yogyakarta
KabupatènGunungkidul
Désa
Kodhe laladan
administrasi
Masalah skrip: Fungsi "getRawValue" ora ana.

DésaBesut

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)