Karangasem, Paliyan, Gunungkidul

désa ing Indonésia

Karangasem iku désa ing Kacamatan Paliyan, Kabupatèn Gunungkidul, Daerah Istimewa Yogyakarta.[1]

Karangasem
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiKarangasem
Karangasem kapernah ing Kabupatèn Gunungkidul
Karangasem
Karangasem
Karangasem kapernah ing Ngayogyakarta
Karangasem
Karangasem
Karangasem kapernah ing Indonésia
Karangasem
Karangasem
Koordhinat: 8°01′06″S 110°31′32″E / 8.01831°S 110.52566°E / -8.01831; 110.52566Koordhinat: 8°01′06″S 110°31′32″E / 8.01831°S 110.52566°E / -8.01831; 110.52566
Nagara Indonésia
ProvinsiDaerah Istimewa Yogyakarta
KabupatènGunungkidul
KacamatanPaliyan
Kodhe laladan
administrasi
34.03.05.2005

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)