Pangkur, Ngawi

kacamatan ing Ngawi, Indonésia

Pangkur iku kacamatan ing Kabupatèn Ngawi.[1]

Pangkur
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiPangkur
Pangkur kapernah ing Jawa Wétan
Pangkur
Pangkur
Pangkur kapernah ing Indonesia
Pangkur
Pangkur
Koordhinat: 7°29′53″S 111°32′25″E / 7.49795°S 111.54014°E / -7.49795; 111.54014Koordhinat: 7°29′53″S 111°32′25″E / 7.49795°S 111.54014°E / -7.49795; 111.54014
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènNgawi
Kodhe laladan
administrasi
35.21.14

Réferènsi

besut
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.