Panyabungan Kulon, Mandailing Natal

[[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}| ]] [[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Mandailing Natal {{{nama dati2}}}]]

Panyabungan Kulon, Mandailing Natal
Nagara Indonésia

Panyabungan Kulon, (Basa Indonésia : Panyabungan Barat), iku kecamatan ing Kabupatèn Mandailing Natal provinsi Sumatra Lor.

Kabupaten Mandailing Natal