Panyabungan Kutha, Mandailing Natal

[[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Mandailing Natal {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}| ]]

Panyabungan Kutha, Mandailing Natal
Nagara Indonésia

Panyabungan Kutha, (Basa Indonésia : Panyabungan Kota), iku kacamatan ing Kabupatèn Mandailing Natal provinsi Sumatra Lor.

Kabupatèn Mandailing Natal