Parembugan:Dretarastra

Tambah rembug
Ora ana parembugan ing kaca iki.

Tulisan sing bener piye ya? Dhestarata, Drestarata, utawa liyane?Pras wicara 08:52, 13 Agustus 2009 (UTC)

Dretarastra
Ing basa Sangskrta tulisané Dhṛtarāṣṭra dadi samesthiné ing basa Jawa Dretarasthra utawa Dretarastra. Mangga uga mirsani gambar iki. Meursault2004ngobrol 09:22, 13 Agustus 2009 (UTC)
Bali menyang kaca "Dretarastra".