Parembugan:Kadhaton Potala

Tambah rembug
Parembugan giyat

dhuwur=inggil

petir=bledhèg

Matur nuwun. Pras pirembagan 22 November 2012 04.25 (UTC)

Tembung astanaBesut

Tembung 'astana' ing basa Jawi sampun dipunenggé kanggé mastani istana ing basa Indonésia. Astana ing basa Jawi tegesipun pasaréyanipun para waris utawi kerabat kulawargi ratu. Meursault2004ngobrol 25 November 2012 01.53 (UTC)

Bali menyang kaca "Kadhaton Potala".