Sugeng RawuhBesut

Sugeng rawuh, Dwiky Rama!

꧌ꦱꦸꦒꦼꦁꦫꦮꦸꦃꦲꦶꦁꦮꦶꦏꦶꦥꦺꦣꦶꦪꦗꦮ꧍

  Miwiti
  Pituduh
  • Tansah tandha-tangani pitakoné panjenengan manawa nulis ing Angkringan utawa ing parembugan kanthi ngetik ~~~~ ing pungkasané ukarané panjenengan.
  • Aja wedi! Panjenengan ora perlu wedi salah nalika mbesut utawa nggawé kaca anyar, nambah utawa nyuda ukara.

Mangga jajal-jajalana, kita ngantu-antu pasumbangé panjenengan ing kawruh ana ing Wikipédia Jawa iki!

Welcome! If you do not understand Javanese language, you may want to visit the embassy or find users who speak your language. Enjoy!

Wirjadisastra (rembugan) 15 Novèmber 2017 08.43 (UTC)

Ganti jenengBesut

Wah ganti jeneng ki. Mandamaruta tegesé apa Mas? :D Wirjadisastra (rembugan) 18 Novèmber 2017 08.16 (UTC)

Nggih Mas Mandamaruta (rembugan) 21 Novèmber 2017 06.12 (UTC)

BotBesut

Boté wis apik, Mas. Wirjadisastra (rembugan) 28 Dhésèmber 2017 10.54 (UTC)

Yo mas Mandamaruta (rembugan) 28 Dhésèmber 2017 10.55 (UTC)
@Wirjadisastra: Ditunggu bot liyane Mandamaruta (rembugan) 28 Dhésèmber 2017 10.58 (UTC)

Share your experience and feedback as a Wikimedian in this global surveyBesut

WMF Surveys, 29 Maret 2018 18.19 (UTC)

Reminder: Share your feedback in this Wikimedia surveyBesut

WMF Surveys, 13 April 2018 01.17 (UTC)

Your feedback matters: Final reminder to take the global Wikimedia surveyBesut

WMF Surveys, 20 April 2018 00.27 (UTC)