Parembugan Naraguna:Wildan Yosandy Pinata alias The Heavy Rain

Tambah rembug
Ora ana parembugan ing kaca iki.
Sugeng rawuh, Wildan Yosandy Pinata alias The Heavy Rain!

꧌ꦱꦸꦒꦼꦁꦫꦮꦸꦃꦲꦶꦁꦮꦶꦏꦶꦥꦺꦣꦶꦪꦗꦮ꧍

Miwiti
Pituduh
  • Tansah tandha-tangani pitakoné panjenengan manawa nulis ing Angkringan utawa ing parembugan kanthi ngetik ~~~~ ing pungkasané ukarané panjenengan.
  • Aja wedi! Panjenengan ora perlu wedi salah nalika mbesut utawa nggawé kaca anyar, nambah utawa nyuda ukara.

Mangga jajal-jajalana, kita ngantu-antu pasumbang kawruhé panjenengan ing Wikipédia Jawa iki!

Welcome! If you do not understand Javanese, you may want to visit the embassy or find users who speak your language. Happy editing!

Wagino Bot (rembugan) 10 Juni 2020 00.56 (UTC)