Parker (filem 2013)

Parker nggih punika filem laga thriller saking Amérikah Sarékat ingkang kadamel ing taun 2013. Filem punika dipunarahaken déning Taylor Hackford adhedhasar saking skénario anggitan John J. McLaughin. Juru damel filem kapasrahaken dhumateng Les Ealexander, Steven Chasman, Taylor Hackford, Sidney Kimmel, lan Jonathan Mitchell. Juru musik ingkang kapracaya nggih punika David Buckley. Wondéné juru para ingkang kadhapuk maragani filem punika antawisipun Jason Statham, Jennifer Lopez, Michael Chklis, Wendell Pierce, Clifton Collins Jr., lan Bobby Cannavale. Parker kababar kagem sagung pamirsa ing surya 25 Januari 2013. Kanthi rantaman $30 yuta, dumugi pungkasan panggiyaran, filem punika kasil ngempalaken arta dumugi $46 yuta.

Parker
Barkas:Parker 2013 Movie Poster.png
Poster Promosi
DisutradaraniTaylor Hackford
Diprodhuseri
DiskénariyoniJohn J. McLaughlin
AdhedhasarFlashfire
déning Donald E. Westlake
DibintangiJason Statham
Jennifer Lopez
DimusikiDavid Buckley
SinématografiJ. Michael Muro
Perusahaan
prodhuksi
Dibabar déningFilmDistrict
Tanggal metu
Suwéné
118 Menit[1]
Nagara Amérika Sarékat
BasaInggris
Rantaman$30 Juta[2]
Kalarisan$46 Juta[3]

Juru paragaBesut

RujukanBesut

  1. "PARKER (15)". British Board of Film Classification. 30 November 2012. Dibukak ing 30 November 2012.
  2. "The Number News - 2013 Preview: January". The Numbers. Nash Information Services, LLC. Dibukak ing 20 Januari 2013.
  3. "Parker (2013)". Box Office Mojo. Amazon.com. Dibukak ing 11 April 2012. Italic or bold markup not allowed in: |work= (pitulung)
  4. a b Roberts, Sheila (22 Januari 2013). "Michael Chiklis and Micah Hauptman Talk PARKER, Action Scenes and More; Chiklis Also Talks PAWN and the Possibility of a SHIELD Movie". Collider. Dibukak ing 24 Januari 2013.
  5. a b c d Murray, Rebecca. "'Parker' Cast List". About.com (The New York Times Company. Dibukak ing 24 Januari 2013.
  6. a b Luna, Keri (21 Januari 2013). "Jason Statham Discusses Action, Remakes and Becoming Parker". Spinoff Online. Dibukak ing 24 Januari 2013.
  7. Sinopsis Film Parker

Pranala njawiBesut