Paron, Ngawi

kacamatan ing Kabupatèn Ngawi, Indonésia

Paron iku kacamatan ing Kabupatèn Ngawi.[1]

Paron
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiParon
Paron kapernah ing Jawa Wétan
Paron
Paron
Paron kapernah ing Indonésia
Paron
Paron
Koordhinat: 7°27′47″S 111°22′04″E / 7.46301°S 111.36779°E / -7.46301; 111.36779Koordhinat: 7°27′47″S 111°22′04″E / 7.46301°S 111.36779°E / -7.46301; 111.36779
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènNgawi
Kodhe laladan
administrasi
35.21.10

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31.