Paula Verhoeven

Paula Verhoeven Wong ( lair ing Semarang, 18 Sèptèmber 1987; umur 33 taun ) yaiku model lan aktris nasional Indonesia . Paula minangka anak wadon saka pasangan Walanda - Cina - keturunan Tionghoa Eddy Verhoeven lan Herlina T. Verhoeven asli saka Jawa saka Semarang . Paula Verhoeven minangka alumnus Departemen Hubungan Umum, Sekolah London Public Relations 2005 - 2009 . [1] [2] Paula Verhoeven uga dadi garwane Aktor Baim Wong [3] lan adhine mantan wartawan NET. Chelzea Verhoeven .

Paula Verhoeven
Barkas:Paula Verhoeven.jpg
Lair (1987-09-18) Sèptèmber 18, 1987 (umur 33)
Indonésia Semarang, Jawa Tengah, Indonesia
PakaryanModel, aktris
Dhuwur185 cm
Ukuran klambiSmall
Ukuran sepatu40
AgènsieModel The Agency
PasanganBaim Wong (o. 2018)
RelativesChelzea Verhoeven (adik)
Mizheel Verhoeven (adik)
Website
www.paulaverhoeven.com

FilmografiBesut

  • Supernova (2014)

Adicara TVBesut

  • Fesyen & Kaendahan ( Trans7, 2019)
  • Ayahu (Baim Paula) ( Trans7, 2020)
  • Gedung Duduk ( TV MNC, 2020)
  • Kulawarga Bosque ( Trans TV, 2020)
  • Bapake Asli Indonesia ( RCTI, 2020)

PangajiBesut

  • Katon Model Elit 1 Kaping (2003)
  • Pemenang II ing Jakarta Barat Ora Ana (2006)
  • Juara Muga 2 Ora Jakarta (2006)
  • 1 Panggonan ing Pasuryan Asia (2012)

CathetanBesut