Paus Benediktus I

Paus Benediktus I (???-30 Juli 579) ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma wiwit 2 Juni 575 dumugi 30 Juli 579.

Benediktus I
Emblem of the Papacy.svg
Dilantik2 Juni 575
Term ended30 Juli 579
SadurungéYohanes III
DiterusakéPelagius II
Detil pribadhi
Jeneng lairBenediktus
Lairboten dipunmangertos
Pati30 Juli 579
Other popes named Benediktus


Dipunrumiyini
déning:
Yohanes III
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Pelagius II