Paus Celestinus IV

Paus Celestinus IV punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (1241).

Celestinus IV
B Colestin IV.jpg
Dilantik25 Oktober 1241
Term ended10 November 1241
SadurungéGregorius IX
DiterusakéInnosentius IV
Detil pribadhi
Jeneng lairGoffredo Castiglioni
Lair???
Pati10 November 1241

Panjenenganipun asma aslinipun Goffredo Castiglioni.


Dipunrumiyini
déning:
Gregorius IX
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Innosentius IV