Tuduhaké menu pokok

Paus Lucius II punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma wiwit 9 Maret 1144 dumugi tilar donyanipun tanggal 15 Fèbruari 1145.

Lucius II
B Lucius II.jpg
Papacy began9 Maret 1144
Papacy ended15 Fèbruari 1145
SadurungéCelestinus II
DiterusakéEugenius III
Personal details
Jeneng lairGherardo Caccianemici dal Orso
Lair???
Bologna, Papal States, Kakaisaran Romawi Suci
Pati15 Fèbruari 1145
Roma, Papal States, Kakaisaran Romawi Suci
Other popes named Lucius

Panjenenganipun asma aslinipun Gherardo Caccianemici dal Orso.


Dipunrumiyini
déning:
Celestinus II
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Eugenius III