Tuduhaké menu pokok

Paus Yulius II kanthi asma wiyosan Giuliano della Rovere punika, ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (1503-1513).

Julius II
Pope Julius II.jpg
Installed1 November, 1503
Term ended21 Fèbruari 1513
SadurungéPius III
DiterusakéLeo X
Personal details
Jeneng lairGiuliano della Rovere
Lair2 Dhésèmber 1443
Pati21 Fèbruari 1513


Dipunrumiyini
déning:
'
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
'