Persela Lamongan

paguyuban bal-balan Lamongan, Indonésia

Persatuan Sepak Bola Lamongan (biyasa kasingkat: Persela) lan duwé jejuluk Laskar Joko Tingkir yaiku sawijing klub bal-balan Indonésia kang markase ana ing Lamongan, Jawa Timur.

Stadhion Surajaya Kandhang Persela Lamongan
Persela Lamongan
Logo Persela
Jeneng dawaPersatuan Sepak Bola Lamongan
ParabanLaskar Jaka Tingkir
Si Ikan Lele
Yasa18 April 1967
StadhiyonSurajaya
Lamongan, Indonésia
Momotan15.000
LigaLiga Indonésia
Kandhang
Njaban
[[Liga Super Indonésia 2019-2020|Current season]]

Cathetan PrestasiBesut

Liga Indonésia

  • 1994/95: Divisi II
  • 1995/96: Divisi II
  • 1996/97: Divisi II
  • 1997/98: Kompetisi Terhenti
  • 1998/99: Divisi II
  • 1999/00: Divisi II
  • 2001: Divisi II (Promosi ke Divisi I)
  • 2002: Peringkat ke-3 Grup 2 Divisi I
  • 2003: Promosi ke Divisi Utama
  • 2004: Peringkat ke-12
  • 2005: Peringkat ke-8 Wewengkon Timur
  • 2006: Peringkat ke-6 Wewengkon Timur
  • 2007: Peringkat ke-6 Wewengkon Barat (promosi Superliga)

Indonésia Super League

  • 2008/09: Peringkat ke-6
  • 2009/10: Peringkat ke-14
  • 2010/11: Peringkat ke-9

Piala Indonésia

  • 2005: Putaran 1
  • 2006: Putaran 2
  • 2007: Putaran 1
  • 2008/09: Putaran 2
  • 2009/10: 16 Besar

Pranala njabaBesut

Cathetan sikilBesut

Cithakan:Sepak bola Ing Indonésia