Tuduhaké menu pokok
STS-124 Discovery Launch1.jpg

Wahana antariksa iku siji pesawat kang ngakasa liwat akasa. Sing diarani wahana antariksa kalebu probe akasa robot utawa tanpa awak lan uga mawa awak. Istilah iki kadhangkala uga dipigunakaké kanggo ngarani satelit gawéan, kang duwé kritéria rancangan kang mèmper.

Uga delengenBesut

Pranala njabaBesut