Tuduhaké menu pokok
Gambar dhiagramatik posisi jabang bayi. Embing-embing dituduhaké ing pérangan ngisor.
Sigaran woh soklat. Embing-embing dumunung ing tengah, kaapit déning karangan wiji.

Embing-embing utawa ari-ari iku jeroan sajeroning wadhah bayi nalikané meteng/ mbobot mènèhi nutrisi lan nglindhungi jabang bayi.

Embing-embing sajeroning botani minangka irib-iriban embing-embing . Embing-embing minangka péranganing woh lan nglindhungi saluran kang nggawa rabuk kang diperlokaké wiji kanggo tuwuh.

Uga delengenBesut