Plasa, Jombang

kacamatan ing Kabupatèn Jombang, Indonésia
(Kaelih saka Ploso, Jombang)

Plasa iku kacamatan ing Kabupatèn Jombang.[1]

Plasa
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiPloso
Plasa kapernah ing Jawa Wétan
Plasa
Plasa
Plasa kapernah ing Indonesia
Plasa
Plasa
Koordhinat: 7°26′21″S 112°14′10″E / 7.43907°S 112.23606°E / -7.43907; 112.23606Koordhinat: 7°26′21″S 112°14′10″E / 7.43907°S 112.23606°E / -7.43907; 112.23606
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènJombang
Kodhe laladan
administrasi
35.17.14

Réferènsi

besut
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.