Plunèng, Kebonarum, Klathèn

désa ing Indonésia

Plunèng iku désa ing Kacamatan Kebonarum, Kabupatèn Klathèn, Jawa Tengah.[1]

Plunèng
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiPluneng
Plunèng kapernah ing Kabupatèn Klathèn
Plunèng
Plunèng
Plunèng kapernah ing Jawa Tengah
Plunèng
Plunèng
Plunèng kapernah ing Indonésia
Plunèng
Plunèng
Koordhinat: 7°41′53″S 110°33′59″E / 7.69802°S 110.56646°E / -7.69802; 110.56646Koordhinat: 7°41′53″S 110°33′59″E / 7.69802°S 110.56646°E / -7.69802; 110.56646
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènKlathèn
KacamatanKebonarum
Kodhe laladan
administrasi
33.10.07.2003

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)