Pokak, Cèpèr, Klathèn

désa ing Indonésia

Pokak iku désa ing Kacamatan Cèpèr, Kabupatèn Klathèn, Jawa Tengah.[1] Désa Pokak duwèni sendhang kang cukup kaloka yaiku sendhang Pokak, miturut sejarahe jeneng désa Pokak asliné kajupuk saka jeneng sendhang kang ana ing kono.

Pokak
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiPokak
Pokak kapernah ing Kabupatèn Klathèn
Pokak
Pokak
Pokak kapernah ing Jawa Tengah
Pokak
Pokak
Pokak kapernah ing Indonésia
Pokak
Pokak
Koordhinat: 7°41′07″S 110°39′44″E / 7.68527°S 110.66221°E / -7.68527; 110.66221Koordhinat: 7°41′07″S 110°39′44″E / 7.68527°S 110.66221°E / -7.68527; 110.66221
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènKlathèn
KacamatanCèpèr
Kodhe laladan
administrasi
33.10.11.2005

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)