Polan, Polanharja, Klathèn

désa ing Indonésia

Polan iku désa ing Kacamatan Polanharja, Kabupatèn Klathèn, Jawa Tengah.[1]

Polan
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiPolan
Polan kapernah ing Kabupatèn Klathèn
Polan
Polan
Polan kapernah ing Jawa Tengah
Polan
Polan
Polan kapernah ing Indonésia
Polan
Polan
Koordhinat: 7°36′39″S 110°39′57″E / 7.61096°S 110.66597°E / -7.61096; 110.66597Koordhinat: 7°36′39″S 110°39′57″E / 7.61096°S 110.66597°E / -7.61096; 110.66597
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènKlathèn
KacamatanPolanharja
Kodhe laladan
administrasi
33.10.17.2009

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)