Pondhok, Karanganom, Klathèn

désa ing Indonésia

Pondhok iku désa ing Kacamatan Karanganom, Kabupatèn Klathèn, Jawa Tengah.[1]

Pondhok
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiPondok
Pondhok kapernah ing Kabupatèn Klathèn
Pondhok
Pondhok
Pondhok kapernah ing Jawa Tengah
Pondhok
Pondhok
Pondhok kapernah ing Indonésia
Pondhok
Pondhok
Koordhinat: 7°37′30″S 110°38′09″E / 7.62508°S 110.63574°E / -7.62508; 110.63574Koordhinat: 7°37′30″S 110°38′09″E / 7.62508°S 110.63574°E / -7.62508; 110.63574
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènKlathèn
KacamatanKaranganom
Kodhe laladan
administrasi
33.10.18.2018

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)