Tuduhaké menu pokok


Powiat Łosice iku powiat (kaya déné “kabupatèn” in Tanah Jawa) ing Polen. Kutha krajané ya iku Łosice. Powiat iki papané ana ing provinsi Mazowia lan sing ndunungi 32.936 jiwa.

Powiat łosicki
Wappen des Powiat łosicki
Lambang Powiat Łosice
Lambang Powiats
Lokasi Powiat Łosice
Katrangan cekak
Negara: Polandia
Provinsi: Masowien
Ibukutha: Łosice
Jembar: 771,77 km²
Pedunung: 32 936 (30 Juni 2005)
Kadar urbanisasi: 21,85 %
Kodhe internasional: (+48)
Pelat nomor kendaran motor: WLS
Babagan administratif
Kutha: -
Kutha kecamatan: 1
Kalurahan: 5
Politik (Status: )
Bupati (Starost): Czesław Giziński
Alamat ul. Piłsudskiego 6
08-200 Łosice
Situs wèb resmi: www.losice.pl

WebpräsenzBesut