Powiat Milicz

Powiat Milicz iku powiat (kaya déné “kabupatèn” in Tanah Jawa) ing Polen. Kutha krajané yaiku Milicz. Powiat iki papané ana ing provinsi Silesia Hilir lan sing ndunungi 36.894 jiwa.

Powiat Milicki
Wappen des Powiat Milicki
Lambang Powiat Milicz

Lokasi Powiat Milicz
Katrangan cekak
Negara: Polandia
Provinsi: Silesia Hilir
Ibukutha: Milicz
Jembar: 715,01 km²
Pedunung: 36 894 (30 Juni 2005)
Kadar urbanisasi: 32,83 %
Kodhe internasional: (+48)
Pelat nomor kendaran motor: DMI
Babagan administratif
Kutha: -
Kutha kecamatan: 1
Kalurahan: 2
Politik (Status: )
Bupati (Starost): Aleksander Magusiak
Alamat ul. Wojska Polskiego 38
56-300 Milicz
Situs wèb resmi: [http:// ]