Pucanglaban, Tulungagung

kacamatan ing Kabupatèn Tulungagung, Indonésia

Pucanglaban iku kacamatan ing Kabupatèn Tulungagung.[1]

Pucanglaban
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiPucanglaban
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia East Java" does not exist.
Koordhinat: 8°14′29″S 112°00′07″E / 8.24141°S 112.00201°E / -8.24141; 112.00201Koordhinat: 8°14′29″S 112°00′07″E / 8.24141°S 112.00201°E / -8.24141; 112.00201
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènTulungagung
Kodhe laladan
administrasi
35.04.12

Réferènsi

besut
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.