Pujon, Malang

kacamatan ing Kabupatèn Malang, Indonésia

Pujon iku kacamatan ing Kabupatèn Malang.[1]

Pujon
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiPujon
Pujon kapernah ing Jawa Wétan
Pujon
Pujon
Pujon kapernah ing Indonesia
Pujon
Pujon
Koordhinat: 7°50′26″S 112°26′45″E / 7.84065°S 112.44583°E / -7.84065; 112.44583Koordhinat: 7°50′26″S 112°26′45″E / 7.84065°S 112.44583°E / -7.84065; 112.44583
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènMalang
Kodhe laladan
administrasi
35.07.26

Pérangan administratif

besut
Désa

Réferènsi

besut
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.