Punung, Pacitan

kacamatan ing Kabupatèn Pacitan, Indonésia

Punung iku kacamatan ing Kabupatèn Pacitan.[1]

Punung
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiPunung
Punung kapernah ing Jawa Wétan
Punung
Punung
Punung kapernah ing Indonésia
Punung
Punung
Koordhinat: 8°07′04″S 111°02′16″E / 8.11768°S 111.03783°E / -8.11768; 111.03783Koordhinat: 8°07′04″S 111°02′16″E / 8.11768°S 111.03783°E / -8.11768; 111.03783
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènPacitan
Kodhe laladan
administrasi
35.01.03

Pérangan administratifBesut

Désa

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)