Purwaharja, Samigaluh, Kulon Praga

désa ing Indonésia

Purwaharja iku désa ing Kacamatan Samigaluh, Kabupatèn Kulon Praga, Daerah Istimewa Yogyakarta.[1]

Purwaharja
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiPurwoharjo
Purwaharja kapernah ing Kabupatèn Kulon Progo
Purwaharja
Purwaharja
Purwaharja kapernah ing Ngayogyakarta
Purwaharja
Purwaharja
Purwaharja kapernah ing Indonesia
Purwaharja
Purwaharja
Koordhinat: 7°41′53″S 110°11′51″E / 7.69813°S 110.19754°E / -7.69813; 110.19754Koordhinat: 7°41′53″S 110°11′51″E / 7.69813°S 110.19754°E / -7.69813; 110.19754
Nagara Indonésia
ProvinsiDaerah Istimewa Yogyakarta
KabupatènKulon Praga
KacamatanSamigaluh
Kodhe laladan
administrasi
34.01.11.2003

Réferènsi

besut
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.