Radikus Makankakus: Bukan Binatang Biasa

Radikus Makankakus ya iku buku kaping tiga anggitané Raditya Dika ingkang didamel rikala taun 2007. Buku iki uga kaya ta Kambing Jantan: Sebuah Catatan Harian Pelajar Bodoh lan Cinta Brontosaurus, uga taksih ngemot cariyos-cariyos humor saka pangalaman pribadi Raditya Dika. Buku iki gadhah 232 kaca, dipundhut saka cariyos-cariyos rikala Raditya Dika sekolah SMA lan kuliah ing Adelaide, Ostrali.[1]

Cinta Brontosaurus
PanganggitRaditya Dika
PamethaNanda
Juru samakRaditya Dika
NagaraIndonésia
BasaIndonésia
GènreKomedi
PangecapanGagasMedia
Jinis saranaPrint (buku bersampul tipis)
Kaca232
ISBN979-780-166-7
DidhisikiCinta Brontosaurus
2006
DisusulBabi Ngesot
2008
Sana jaringanWeb Omah Raditya Dika

Isi bukuBesut

  • Balada Badut Mabok
  • Ngik!
  • Ketika Kau Menebeng
  • Guruku Macan
  • Arti Hidup?
  • Lakukan dengan Microwave
  • Dizalimi Kala Banjir
  • Ga. Bisa. Jongkok
  • That is so Gay
  • Striper
  • Beer
  • Pertanyaan Untuk Tabib
  • Bukan Binatang Biyasa

GladriBesut

Cathetan sukuBesut

  1. [1] dipununduh tanggal 25 September 2012

Pranala njabaBesut

Cithakan:Raditya Dika