Rangga Sasana

Edi Raharjo[1] (Jawa: ꦲꦺꦢꦶ​ꦫꦲꦂꦗ,) utawi langkung dipunkenali minangka Ki Ageng Ranggasasana, Rangga Sasana, utawi Lord Rangga inggih punika salah satunggaling selebriti internet saking Indonesia. Piyambakipun dipunkenal wiwit dados Sekretaris Jenderal Sunda Empire ing wiwitan 2020.[2]

Ki Ageng Ranggasasana
Rangga Sasana.jpg
Salam Mulia Jaya Jaya
LairEdi Raharjo
12 September 1967
Indhonésia Brebes, Jawa Tengah, Indonesia
Bangsa Indhonésia
Jeneng liyaLord Rangga
PakaryanYouTuber, Selebgram, Aktivis
Taun aktif2021–sakmenika
Kondhang ingSekretaris Jenderal Sunda Empire
BojoKiki Haryati Marwah Rangga Sasana (o. 2021)
Wong tuwaAlmh. Siti Siyem Nurfatimatu Fatmawati (Ibu)

RujukanBesut

  1. Media, Kompas Cyber (2020-01-31). "Mengenal Rangga Sasana Sekjen Sunda Empire, Lahir di Brebes dan Dikenal Sebagai Profesor". KOMPAS.com (ing basa Indonesia). Dibukak ing 2021-08-20.
  2. "Wawancara Khusus Eks Jenderal Sunda Empire, Ki Ageng Rangga Sasana". suara.com (ing basa Indonesia). 2020-01-17. Dibukak ing 2021-08-20.

Pranala njawiBesut