Rejatangan, Tulungagung

kacamatan ing Kabupatèn Tulungagung, Indonésia

Rejatangan iku kacamatan ing Kabupatèn Tulungagung.[1]

Rejatangan
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiRejotangan
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia East Java" does not exist.
Koordhinat: 8°08′42″S 112°03′51″E / 8.14504°S 112.06417°E / -8.14504; 112.06417Koordhinat: 8°08′42″S 112°03′51″E / 8.14504°S 112.06417°E / -8.14504; 112.06417
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènTulungagung
Kodhe laladan
administrasi
35.04.13

Réferènsi

besut
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.