Tuduhaké menu pokok

Renault F1 ya iku tim F1 saka Prancis sing purwa mangsa 2011 malih jeneng dadi Lotus Renault GP. Tim iki wis partisipasi ing F1 wiwit taun 1977. Ing taun 2005-2006 tim iki dadi juwara donya bebarengan karo Fernando Alonso.

Pratélan pembalapBesut

Jeneng Pembalap Jeneng Pembalap

RéferènsiBesut

  1. Masuk menggantikan Robert Kubica yang terkena cedera akibat kecelakaan saat Reli Andorra.

Pranala njabaBesut