Rinrin Marinka

juru masak Indonesia

Maria Irene Susanto (lair ing Jakarta, 22 Maret 1980; umur 41 taun) utawa asring misuwur kanthi jeneng Rinrin Marinka ya iku salah sawijining koki-selebriti Indonesia.

Rinrin Marinka
Barkas:Marinka.jpg
Rinrin Marinka
LairMaria Irene Susanto
Jeneng liyaRinrin Marinka
PakaryanKoki
Taun aktif2009-sekarang
Sana jaringanProfil Situs jaringan resmi

KarierBesut

Kesenengan masake iku wiwit panjenengané SD. Panjenengane lulus saka Le Cordon Bleu, Sydney, Australia kanthi keahlian mirunggan French Cuisine & Patisserie. Panjenengane uga dadi guru ing Pantry Magic Cooking School, Kemang.[1]

PendhidhikanBesut

  • SD-SMP Gandhi International School, Jakarta
  • SMA Pelita Harapan, Karawaci, Tangerang
  • Completed Art & Design KVB Institute College Certificate IV Sydney, Australia (1998-1999)
  • Attending Visual Comunication, Majoring Fashion Design KVB Institute College Sidney, Australia (1999-2002)
  • Completed Grand Diploma of French Cuisine & Pattiseire Le Cordon Bleu Sidney, Australia (September 2002-April 2004)

Acara televisiBesut

IklanBesut

  • La Rasa
  • Tepung Bumbu Sasa

RéferènsiBesut

Pranala njabaBesut

Cithakan:MasterChef (Indonésia)