Tuduhaké menu pokok

SIL International (wiwitan jenengé Summer Institute of Linguistics) iku siji organisasi ngèlmiah Kristen nirlaba kang ancasé kang pokok nyinaoni, ngembangaké lan ndhokumèntasèkaké basa-basa kang kurang dikenal sajeroning upaya nybar kawruh linguistik, nyebar kamampuan waca-tulis ing donya lan mbantu perkembangan basa minoritas. SIL International nyadiakaké sumber daya sajeroning panelitèn basaliwat Ethnologue.com.

Kodhe SILBesut

SIL nandhani saben basa kanthi kodhe telung aksara, contoné:

Daftar pepak bisa dideleng ing http://www.ethnologue.com/codes/#downloading

Pranala njabaBesut