Sabrang, Delanggu, Klathèn

désa ing Indonésia

Sabrang iku désa ing Kacamatan Delanggu, Kabupatèn Klathèn, Jawa Tengah.[1]

Sabrang
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiSabrang
Sabrang kapernah ing Kabupatèn Klathèn
Sabrang
Sabrang
Sabrang kapernah ing Jawa Tengah
Sabrang
Sabrang
Sabrang kapernah ing Indonésia
Sabrang
Sabrang
Koordhinat: 7°37′28″S 110°41′51″E / 7.62434°S 110.69761°E / -7.62434; 110.69761Koordhinat: 7°37′28″S 110°41′51″E / 7.62434°S 110.69761°E / -7.62434; 110.69761
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènKlathèn
KacamatanDelanggu
Kodhe laladan
administrasi
33.10.16.2010

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)