Salvatore Sirigu (lair ing Nuoro, Sardinia, 12 Januari 1987; umur 33 taun) ya iku juru main bal-balan sing kewarganagaraané Italia sing main kanggo klub Paris Saint-Germain, lan biyasa main ing posisi kiper.[1][2][3]

Salvatore Sirigu
Salvatore Sirigu au Camp des Loges (02082011) cropped.jpg
Katerangan priangga
Posisi main Kiper
Katerangan klub
Tim saiki
Paris Saint-Germain
Angka 30
Karir nom
Venezia
Palermo
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2006–2011 Palermo 69 (0)
2007–2008Cremonese (silihan) 19 (0)
2008–2009Ancona (silihan) 15 (0)
2011– Paris Saint-Germain 38 (0)
Tim nasional
2005 Italia U-18 3 (0)
2005 Italia U-19 2 (0)
2007–2009 Italia U-21 3 (0)
2010– Italia 2 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 20 Mèi 2012.

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 3 September 2010

RéferènsiBesut

  1. "SIRIGU CEDUTO AL PSG" (in Italian). ilpalermocalcio.it. 28 July 2011. Retrieved 28 July 2011. Unknown parameter |trans_title= ignored (|trans-title= suggested) (help)CS1 maint: unrecognized language (link)
  2. "Sissoko et Sirigu s'engagent avec le PSG" (in French). PSG.fr. 28 July 2011. Retrieved 28 July 2011. Unknown parameter |trans_title= ignored (|trans-title= suggested) (help)CS1 maint: unrecognized language (link)
  3. "Pronta la squadra azzurra: ecco la lista dei 23 per il Mondiale". FIGC (in Italian). 2010-06-01. Retrieved 2010-06-01.CS1 maint: unrecognized language (link)

Pranala njabaBesut

Cithakan:Skuat Piala Éropah 2012 Italia