Sananwétan, Kutha Blitar

(Kaelih saka Sananwétan, Blitar)

Sananwétan iku kacamatan ing Kutha Blitar.[1]

Sananwétan
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiSananwetan
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia East Java" does not exist.
Koordhinat: 8°05′30″S 112°11′14″E / 8.0917°S 112.18735°E / -8.0917; 112.18735Koordhinat: 8°05′30″S 112°11′14″E / 8.0917°S 112.18735°E / -8.0917; 112.18735
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KuthaBlitar
Kodhe laladan
administrasi
35.72.03

Réferènsi

besut
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.