Sapuran, Wanasaba

Sapuran iku kacamatan ing Kabupatèn Wanasaba.[1]

Sapuran
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiSapuran
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Central Java" does not exist.
Koordhinat: 7°27′03″S 109°59′41″E / 7.45076°S 109.99467°E / -7.45076; 109.99467Koordhinat: 7°27′03″S 109°59′41″E / 7.45076°S 109.99467°E / -7.45076; 109.99467
NagaraIndonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènWanasaba
Kodhe laladan
administrasi
33.07.03

Réferènsi

besut
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.