Sawahan, Madiun

kacamatan ing Kabupatèn Madiun, Indonésia
(Kaelih saka Sawahan, Madhiun)

Sawahan iku kacamatan ing Kabupatèn Madiun.[1]

Sawahan
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiSawahan
Sawahan kapernah ing Jawa Wétan
Sawahan
Sawahan
Sawahan kapernah ing Indonesia
Sawahan
Sawahan
Koordhinat: 7°34′01″S 111°31′17″E / 7.56689°S 111.52149°E / -7.56689; 111.52149Koordhinat: 7°34′01″S 111°31′17″E / 7.56689°S 111.52149°E / -7.56689; 111.52149
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènMadiun
Kodhe laladan
administrasi
35.19.14

Réferènsi

besut
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.